Dunne lichtreklame LED letters

Ontdek onze dunne lichtreclame led letters voor kleine reclames. Vele gevelreclames zijn te klein of te smal om ze te kunnen verwerken als profiel-letters. Als men dan toch een lichtreclame uitvoert in deze dikke letters, kijkt men eigenlijk altijd alleen tegen de zijkanten en dat vinden wij niet acceptabel. Wij houden een vuistregel aan dat de diepte van de letter niet groter mag zijn dan de breedte van het letterfond. 

Onze dunne lichtreclame letters zijn maximaal 24 mm dik en hebben dezelfde uitstraling als de dikke profiel letters. Hierdoor heeft u dezelfde keuze in uitstraling, ongeacht u dikke of dunne letters gebruikt.

Voordelen

De letters worden niet gelakt
Er is geen gevaar voor licht-vlekken door beschadigingen, onze kleuring is massief. Toch kunnen de letters aan alle kanten worden gekleurd in elke tint, verlicht of onverlicht.

De LED's worden niet ingegoten.
De LED's worden niet beschadigd door de chemie van het ingieten. Door de LED's in een lucht-kamer op te sluiten bereiken wij een beter klimaat en is de temperatuur huishouding in de letter met enkel 11ºC verschil ten opzichte van de omgevingstemperatuur zeer laag. De LED’s worden hierdoor niet heet en zullen langer branden.

Onze letters zijn echt IP67!
Door ons gepatenteerde systeem verzegelen we de verschillende lagen waaruit de letter is opgebouwd. Er kan simpelweg geen water in de letter komen. Ook de kans op condens is zo klein dat deze verwaarloosbaar is, hierdoor kunnen de letters in meest extreme en vochtige omstandigheden worden gebruikt.

Alle variaties verlichting
Omdat we altijd dezelfde constructie-methode gebruiken, zijn we er vrij in welke zijde we laten verlichten, vele combinaties zijn toepasbaar. Door de hoge mate van automatisering en het gepatenteerde productie proces is de kwaliteit stabiel en kunnen we zeer efficiënt produceren wat voor u een uitmuntende prijs kwaliteit als gevolg heeft.