Montage

We gebruiken verschillende manieren om de lichtreclame aan de gevel te bevestigen. Elk soort verlichting eist zijn eigen montage vanwege verschil in het elektronisch systeem, verschil in de bouw van de letter en verschil van gevel.

Om deze verschillen op te vangen hebben we verschillende typen montage ontwikkeld. Zo kunt u de letters eenvoudig en stabiel tegen de gevel monteren. Aan de ene kant hebben we de 'Flatsign' letter met de eenvoudigste montage middels kitlijm. Aan de andere kant de Boxlight letter, die een zeer stabiele montage vereist vanwege het gewicht en winddruk.

 

 


Box-sign with Easy Sign Tube (click to enlarge)

Montage van Boxlight letters

De Boxlight letters zijn zwaarder dan de andere en vereisen een stabiele montage. De letters hebben een achterwand- of paneel dat als eerste tegen de gevel wordt bevestigd. Hierna worden de letters verbonden met elke letter een eigen kabel door de muur of middels een buisprofiel. Nadat de letters aangesloten zijn kunnen de zogenaamde 'dozen' of 'kappen' gemonteerd worden en is de letters waterdicht tegen alle weersinvloeden.

Montage handleiding donwloaden

Easy Sign Connect (click to enlarge)

Montage van dunne lichtreclame letters

Onze dunne lichtreclame letters worden gemonteerd middels een mannetje-vrouwtje klik-verbinding. Het monteren van de letters is eenvoudig. Boor de bevestigings-nokken door de tekening op de gevel. Schroef de mannetjes-nokken op de muur en klik de letters op de nokken. De stroomdraad wordt door de muur geboord of door een kabelgoot achter de letters geleidt en verbind zo de letters met elkaar voor het elektrische systeem. Simpel, eenvoudig en snel...

Montage handleiding donwloaden

Montage van Flatsigns and Reliefsign

Standaard worden de Flatsign en Reliefsign letters bevestigd met tape en kitlijm. Zo hoeft u de gevel niet te beschadigen met boorgaten. Optioneel leveren we ook afstandbussen. Dan kunt u de letters tegen de gevel vastboren.

Mounting Flat sign