Kwaliteitsletters

Het bedrijf achter Lichtreclame-Online heeft meer dan 65 jaar ervaring met belettering, licht- en neon reclame in België en Nederland. De laatste jaren heeft de LED techniek een belangrijke plaats ingenomen binnen de lichtreclame.

De acrylaat doosletters en lichreclame letters zelf zijn en blijven van dezelfde beproefde kwaliteit zoals we die al jaren gebruiken vanuit de neon productie.

Profiel doosletter lichtreclames
We hebben jaren ervaring met het produceren van doosletters in neon lichtreclame. Deze zelfde doosletter, die zich al jaren lang kwalitatief heeft bewezen, gebruiken we nu ook met LED inbouw. Ze zijn waterdicht zodat er geen druipsporen voorkomen en er zijn geen zichtbare schroeven aanwezig. Onze techniek voor het inbouwen van de LED zorgt ervoor dat als een LED uitvalt, deze eenvoudig kan worden vervangen. U kunt ook de betreffende letter opsturen, dan vervangen wij de LED voor u.

Voor de prijs-interessantere letters bieden wij ook Doosletters met aluminium zijkanten aan in diverse basiskleuren.
 
Dunne lichtreclame letters
Deze letters verschillen met de doosletters, niet alleen vanwege hun dikte. We gebruiken een ander elektrisch systeem en kleinere LEDs. Hierdoor kunnen deze letters kleiner worden geproduceerd. De letters bestaan meestal uit een aantal delen acrylaat die met elkaar zijn verlijmd en gekit, zodat er geen water in de letter kan komen. Voordat de lichtreclame wordt verstuurd testen wij deze 24 uur onder water met de stroom erop. Als bij deze letter een LED uitvalt, blijft de rest normaal branden. De ene kapotte LED kunnen wij in onze fabriek repareren. Dit kunt u niet zelf in verband met de afdichting.

En vergeet niet
Bent u niet in staat uw reclame via onze web-design-tool samen te stellen, stuur ons dan even dit formulier met de benodigde gegevens. Wij maken dan vrijblijvend een offerte.

Schone lichtreclame letters

Veel lichtreclameletters worden geproduceerd met profielen om de letter af te dekken of om de doosletter bij elkaar te houden. Door deze afdekking of profiel kan er vocht in de letter binnendringen waardoor de letter aan de binnenkant vies wordt en elektrische componenten kunnen worden aangetast. Wij produceren de doosletters uit gegoten acrylaat en verlijmen dit tot een solide, dichte letter. Hierdoor kan er geen vocht in de letter komen blijven ze altijd schoon. Bij onze letters heeft u dus geen service-contract of onderhoudscontract nodig.

Geen zichtbare schroeven en bevestiging

Omdat we niet met profielen op onze doosletters werken, hebben we ook geen grote schroeven nodig om de letters dicht te schroeven. Door ons unieke montagesysteem ziet u ook geen bevestiging. Wij produceren alleen professionele en stabiele lichtreclame letters.

Geen goedkope LED-modules of LED lichtslangen

De eenvoudigste manier om LED's in een lichtreclame in te bouwen is door LED-modules of LED-blokjes te gebruiken. Helaas zijn goede LED-modules erg duur en worden door de meeste lichtreclame bedrijven vaak hele goedkope modules ingezet om de prijs te drukken. Helaas zijn deze goedkope modules niet erg fel en is de levensduur erg kort. Hierdoor ziet men nu her en der lichtreclames bijna niet meer branden. Wij maken geen gebruik van LED-modules of lichtslangen maar gebruiken de beste Nichia LED's. Door een speciale verwerking kunnen we de levensduur zelfs nog een flink stuk verlengen...

Top kwaliteit LED's

Wij gebruiken alleen de beste kwaliteit LED's. Bijna iedereen weet tegenwoordig dat LED's geen levensduur van 50.000 uur hebben. Warmte is een belangrijke oorzaak van het korter worden van de levensduur van een LED. Hoe warmer de LED, hoe korter zijn brandtijd. Door gebruik te maken van een speciale verwerking kunnen wij ervoor zorgen dat de LED's niet warm worden en hierdoor ook langer mee gaan. We hebben nu al resultaten van 2% verlies op 20.000 uur brandtijd. Deze data willen we graag met LED's van andere lichtreclame bedrijven leggen. Lees hier meer...

Mooie dunne lichtreclame letters

Voor kleine letters en dunne lettertypes is het beter om dunne lichtreclame letters te gebruiken. Wij gebruiken altijd een basisregel: de stokbreedte van de letters mag niet smaller zijn dan de dikte van de doosletter. Smalle doosletter zijn schuin van voren niet goed meer leesbaar en dit wordt verder weg alleen maar slechter. Kijkt u ook bij onze tips & Tricks. Voor kleine letters met hetzelfde effect als dikke doosletters, hebben wij een speciale type letters ontwikkeld: ComplilightFrontlightLinelight and Backlight