Beste kwaliteit LEDs

Het bedrijf achter Lichtreclame-Online heeft meer dan 65 jaar ervaring met belettering, licht- en neon reclame in België en Nederland. De laatste jaren heeft de LED techniek een belangrijke plaats ingenomen binnen de lichtreclame.

Een aantal jaren geleden was LED nog geen interessante optie voor de lichtreclame industrie omdat de LED-techniek nog in de kinderschoenen stond. Veel leveranciers van LED lampen garandeerden 50% lichtintensiteit na 1 jaar. Dit is voor ons onacceptabel. Natuurlijk zijn we al wel begonnen met het testen van verschillende LED-technieken. We hebben de LED uitgebreid onderzocht en bestudeerd om deze goed te kunnen verwerken in lichtreclames. 

De nieuwe generatie LEDs zijn tegenwoordig vele malen beter dan hun voorgangers van enkele jaren geleden. Het aantal branduren van de beste kwaliteit LEDs zijn tegenwoordig acceptabel om lichtreclames mee te kunnen produceren. Door gebruik te maken van gecombineerde technieken met koeling, montage en onze eigen transformatoren, kunnen we lichtreclames produceren die jarenlang probleemloos functioneren.

Bijvoorbeeld hebben onze modules allemaal een metalen achterzijde om de hitte snel af te voeren en gieten we de led's nooit in lijm in om de warmte niet op te kunnen laten lopen. Allemaal kleine zaken die er toe doen om een lange levensduur te gerandeen.

En tot slot...
Na jaren gebruik van de LED lichtreclame zal de intensiteit achteruit gaan. Als dit extreme vormen gaat aannemen, de reclame geeft bijna geen licht meer, dan kunnen wij uw lichtreclame geheel reviseren. Dit houdt in: schoonmaken, voorzien van nieuwe LED lampen en opnieuw lijmen en afkitten. Uw lichtreclame is dan weer geheel als nieuw en kan weer jaren branden.