Dunne lichtreklame LED letters

Ontdek onze dunne lichtreclame led letters voor kleine reclames. Vele gevelreclames zijn te klein of te smal om ze te kunnen verwerken als profiel-letters. Als men dan toch een lichtreclame uitvoert in deze dikke letters, kijkt men eigenlijk altijd alleen tegen de zijkanten en dat vinden wij niet acceptabel. Wij houden een vuistregel aan dat de diepte van de letter niet groter mag zijn dan de breedte van het letterfond. 

Onze dunne lichtreclame letters zijn maximaal 24 mm dik en hebben dezelfde uitstraling als de dikke profiel letters. Hierdoor heeft u dezelfde keuze in uitstraling, ongeacht u dikke of dunne letters gebruikt.

Dikke lichtreclame LED doosletters

Ontdek onze profiel LED letters, of lichtreclame doosletters. Wij produceren onze lichtreklame letters uit gegoten acrylaat of deels uit aluminium met poedercaoting, gegarandeerd voor jarenlange kwaliteit letters aan de gevel. 

Door gebruik te maken van acrylaat hebben wij als voordeel dat wij de vrije keuze hebben welke kant wij willen belichten en welke kleuren wij willen gebruiken. Als klant heeft u de vrije keuze in welke belichting u kiest. 

Onverlichte reclameletters

Wij bieden ook onverlichte reclameletters in alle vormen. In basis uit 3mm dik acryl tot doosletters uit aluminium of gelakt staal. Kis hieronder uw vorm of vraag direct een offerte aan.

Dunne lichtreclame letters
Het best te gebruiken bij kleinere reclames. Meer...

Top kwaliteit LED's
Zeer laag stroomverbruik en lange levensduur. Meer...

Eenvoudige montage
Compleet pakket om zelf te monteren. Meer...

Zelf ontwerpen
Kies een type reclame en ontwerp zelf! Meer...