Lichtreclame van YSO

YSO Lichtreclame is een jong bedrijf met jarenlange ervaring. Achter de schermen werken mensen met elk meer dan 40 jaar ervaring in de lichtreclame en Neon industrie. Met de transitie van traditionele Neon naar LED verlichting is er een hoop verandert in de lichtreclame-industrie. Met het doorlopen van deze transitie, kunnen we opgedane ervaringen toepassen met moderne technieken.

Dunne lichtreklame LED letters

Ontdek onze dunne lichtreclame led letters voor kleine reclames. Vele gevelreclames zijn te klein of te smal om ze te kunnen verwerken als profiel-letters. Als men dan toch een lichtreclame uitvoert in deze dikke letters, kijkt men eigenlijk altijd alleen tegen de zijkanten en dat vinden wij niet acceptabel. Wij houden een vuistregel aan dat de diepte van de letter niet groter mag zijn dan de breedte van het letterfond. 

Onze dunne lichtreclame letters zijn maximaal 24 mm dik en hebben dezelfde uitstraling als de dikke profiel letters. Hierdoor heeft u dezelfde keuze in uitstraling, ongeacht u dikke of dunne letters gebruikt.

Dikke lichtreclame LED doosletters

Ontdek onze profiel LED letters, of lichtreclame doosletters. Wij produceren onze lichtreklame letters uit gegoten acrylaat of deels uit aluminium met poedercaoting, gegarandeerd voor jarenlange kwaliteit letters aan de gevel. 

Door gebruik te maken van acrylaat hebben wij als voordeel dat wij de vrije keuze hebben welke kant wij willen belichten en welke kleuren wij willen gebruiken. Als klant heeft u de vrije keuze in welke belichting u kiest. 

Onverlichte reclameletters

Wij bieden ook onverlichte reclameletters in alle vormen. In basis uit 3mm dik acryl tot doosletters uit aluminium of gelakt staal. Kis hieronder uw vorm of vraag direct een offerte aan.

Waarom lichtreclame kopen bij YSO ?

• Wij zijn een jong en dynamisch bedrijf met de juiste mensen op de juiste plek

• Wij produceren in onze eigen fabriek

• Door productiestandaarden, kunnen we voordelig produceren en toch maatwerk leveren

• Elke lichtreclame is maatwerk met de hoogste kwaliteit

• Wij werken volgens actuele EU-normen

• Bij ons heeft u lichtreclame voor elk budget

 

Op zoek naar lichtreclame voor je bedrijf?

Met lichtreclame zet je het bedrijf in de 'spotlight', zowel overdag maar vooral als het donker is. De opvalwaarde van je bedrijf zal een stuk groter worden met het gebruik van lichtreclame. Met de juiste gevelreclame onderscheidt je jouw bedrijf van de buurman. Laat je klanten duidelijk zien waar je bent met de juiste lichtreclame of het nu gaat om een meer eenvoudige lichtbak of luxe LED letters. Bij YSO Lichtreclame kunnen we elke wens produceren.

 

Mogelijkheden van lichtreclame

Wij bieden lichtreclame in alle vormen en maten. Afhankelijk van je wens, het budget en de mogelijkheden, kiest je zelf de mooiste gevelreclame voor je bedrijf. We kunnen de lichtreclame verdelen in 3 groepen: verlichte letters, lichtbakken, zuilen.

 

Verlichte letters voor lichtreclame

Verlichte letters is de meeste gebruikte lichtreclame voor tegen de gevel. Wij maken onderscheid tussen slimline LED letters (dunne verlichte letters) voor kleinere reclames en 3D doosletters. 3D doosletters zijn dikke, robuuste lichtreclame LED letters voor grote reclames tot wel 3 meter hoog. Wij produceren de letters standaard in 4 varianten om (alle) verschillende uitstralingen te produceren: Frontlight, Backlight, Complilight (zijkanten verlicht) en Linelight (met Neon-effect).

 

Wat kost een lichtreclame?

De kosten van een lichtreclame lopen sterk uiteen en zijn afhankelijk van vele factoren door vorm, formaat en materiaalkeuze. Kies je voor een meer eenvoudige Freesletter - Dibond of Acrylaat - als gevelreclame, een lichtbak - rechthoekig of rond - als lichtreclame of voor luxe verlichte letters, vrij gemonteerd tegen de gevel. Voor elk budget is er wel een passende reclame te vinden.

 

Bedenk altijd dat een lichtreclame niet elk jaar wordt vervangen en wat deze voor je bedrijf doet. Hoeveel extra klanten het naar je bedrijf trekt en wat de lichtreclame je opbrengt. Dit is een diepte investering waarop men zo min mogelijk moet besparen.

 

Wat is lichtreclame?

Overdag en 's nachts zichtbaar zijn voor je klanten, dat is waar het om gaat! Men moet altijd kunnen zien wie je bent en wat je doet. Overdag een mooie, goed zichtbare reclame, welke 's nacht ook zichtbaar is door verlichting. Dit kunnen we maken met lichtreclame. Van een eenvoudig gevelbord of gevelreclame met één spot tot luxe verlichte LED Letters. Het gaat niet alleen om op te vallen, het gaat om te worden herkend en de sfeer die je als bedrijf wilt oproepen.

 

Verschillende vormen van lichtreclame

Een lichtreclame kan een enkel logo of bord zijn met een kleine boodschap maar ook een compleet verlichte gevel met aanbiedingen, bewegwijzering en banner. In het algemeen maken we onderscheid in 3 groepen;

• Verlichte wand

• Lichtbakken

• Verlichte letters

 

Inzet van lichtreclame

De inzet van lichtreclame kent vele mogelijkheden. De gastronomie gebruikt lichtreclame om hun naam , het menu en prijslijsten aan de straatkant de communiceren. Middelgrote bedrijven, welke lokaal zichtbaar moeten zijn, zoals winkels, bedrijven, discotheken, benzinepompen, kunnen niet meer om een opvallende lichtreclame heen, anders rijden mensen het bedrijf zo voorbij.

Denk niet alleen aan reclame-uitingen. Bewegwijzering en straatborden zijn ook lichtreclame maar dienen simpelweg een ander doel.

 

Dunne lichtreclame letters
Het best te gebruiken bij kleinere reclames. Meer...

Top kwaliteit LED's
Zeer laag stroomverbruik en lange levensduur. Meer...

Eenvoudige montage
Compleet pakket om zelf te monteren. Meer...

Zelf ontwerpen
Kies een type reclame en ontwerp zelf! Meer...