Skip to main content

LED lichtbak als lichtreclame

Lichtbakken in verschillende uitvoeringen in elke maat en vorm

Wij vervaardigen lichtbakken in alle soorten en maten. Van een standaard lichtbak met acrylaat plaat tot een luxe lichtbak met doorgestoken, verlichte letters. Een lichtbak is een gunstige manier van lichtreclame om je bedrijf zichtbaar te maken. Door slim gebruik te maken van de mogelijkheden die een lichtbak biedt kunnen we een flexibele, gunstige variant ontwikkelen met een grote attentiewaarde.

Standaard lichtbak met acrylaat plaat

De gunstige en flexibele variant voor lichtreclame is een aluminium lichtbak met opaal acrylaat plaat met daarop de reclame in kleurfolie of met een kleurprint. De lichtbak wordt vervaardigd van stabiel, geanodiseerde aluminium profielen, direct tegen de gevel te monteren. Optioneel wordt de lichtbak in kleur uitgevoerd met kleurfolie of een poedercoating.

De standaard lichtbak is eenzijdig, direct tegen de gevel of tweezijdig als bijvoorbeeld uithangbord te verkrijgen.  De acrylaat plaat kan eenvoudig worden weggeschoven om de reclame te wisselen of voor onderhoud. Een tweezijdige lichtbak krijgt naar wens, steunen aan de bovenzijde of zijkant.

Vraag een lichtbakken offerte aan!

Lichtbakken met uitgefreesde letters

Een klasse variant is er een met uitgefreesde letters waardoor je bedrijf zeer goed zal opvallen. De lichtbak zelf is vervaardigd van aluminium profielen, omkleedt met een stevig maar licht materiaal, zoals Dibond of Alupanel. Uit de panelen worden de letters gefreesd en aan de binnenzijde afgedekt met opaal acrylaat plaat. Zo komt het licht door de letters van de lichtbak en zal 's nacht's de uitstraling van verlichte letters hebben. 

Een prima optie als alternatief voor luxe verlichte letters.

Vraag een lichtbak offerte aan!

Lichtbakken met doorgestoken letters

De meest luxe variant, welke heel dicht bij losse verlichte letters komt. De lichtbak wordt vervaardigd van aluminium profielen en omkleedt met een licht maar stabiel materiaal, zoals Dibond of Alupanel. De letters worden uit de panelen gefreesd en ingelegd of doorgestoken met dik acrylaat. De lichtbak wordt vanuit de binnenzijde verlicht waardoor de doorgestoken letters eruit zien als losse verlichte letters.

De letters zijn geheel verlicht, met aan de voorzijde optioneel een kleurfolie. Door de gehele verlichte letter komt deze als het ware van de achterwand af en geeft zo een hele mooie en luxe uitstraling. 

Vraag een lichtbak offerte aan!