Betaling & Levering

Lichtreclame-Online verkoopt haar producten alleen via internet. Heeft u speciale wensen, dan kunt u deze aanvragen via 'producten; Andere lichtreclame'. Betaling kan via bankoverschrijving of Paypal betaling. 

Als u uw bestelling heeft geplaatst, ontvangt u automatisch een orderbevestiging per e-mail. U ontvangt ook een ontwerptekening (dag/nacht) en een formulier voor opdracht-wijziging of bevestiging. Hiermee krijgt u een beter inzicht hoe de lichtreclame er in werkelijkheid komt uit te zien. De orderbevestiging kunt u gebruiken voor uw administratie. Voor internationale leveringen gaan we uit van een 0% BTW/TVA tarief, na BTW/TVA-identificatie en accoord.

Na onvangst van de goedkeuring en (aan)betaling starten wij met de productie van uw lichtreclame. Wij houden u op de hoogte van de levertijd, gemiddeld 3 tot 4 weken. 

De goederen worden verstuurd met een gerespecteerde pakketdienst. Optioneel kunnen wij de verzending verzekeren. We leveren de goederen naar alle landen binnen de Europese Unie.

Let op: Elke order is voor ons maatwerk. Wij kunnen derhalve ook niet ingaan op de zogenaamde 'afkoelperiode' of retourzendingen anders dan beschadigd of niet functionerend. Door middel van de schetstekening en technische tekening vooraf geven we u een zo goed mogelijk beeld van de lichtreclame op uw locatie. U bent zelf verantwoordelijk voor deze inschatting.

 

Voor de betaling kunt u gebruik maken van de volgende gegevens:

YSO Signage
Bank: KNAB
Account Nr. 729.7818.87
BIC: KNABNL2H
IBAN: NL13KNAB 0729 7818 87
Chamber of commerce: 18061224
VAT: NL 001 781 824 B85