Skip to main content

Dunne LED letters voor lichtreclame

Ontdek onze dunne lichtreclame led letters voor kleine reclames. Vele gevelreclames zijn te klein of te smal om ze te kunnen verwerken als LED doosletter. Als men dan toch een lichtreclame uitvoert in deze dikke letters, kijkt men eigenlijk altijd alleen tegen de zijkanten en dat vinden wij niet acceptabel. Wij houden voor de juiste LED letter een vuistregel aan dat de diepte van de letter niet groter mag zijn dan de breedte van het letterfond. 

Onze dunne lichtreclame LED letters zijn maximaal 24 mm dik en hebben dezelfde uitstraling als de dikke doosletters. Hierdoor heeft u dezelfde keuze in uitstraling, ongeacht u dikke of dunne letters gebruikt.

LED Letter, Fontlight als lichtreclame

Frontlight

LED Letter met voorzijde verlicht

Voor een lichtreclame met heldere kleuren en de grootste opvalwaarde

LED Letter, Complilight, voorzijde en zijkant verlicht als lichtreclame

Complilight

LED verlichte letter, voorzijde en zijkant verlicht

Voor een lichtreclame met donkere voorzijde kleuren en zijkant verlichting om 's nacht goed leesbaar te houden.

LED Letter, Backlight van achter verlicht als lichtreclame

Backlight

LED Letter, enkel van achter verlichting

Voor een ingetogen en chique lichtreclame met een klasse uitstraling

LED Letters Linelight, rand-verlichting voor lichtreclame

Linelight

LED verlichte letter met verlichting aan de rand

Lichtreclame met een Neon-effect en een nostalgische uitstraling

Voordelen LED letters

De letters worden niet gelakt

Door de LED letters niet te lakken, is er geen gevaar voor licht-vlekken door beschadigingen. Daarbij gaat een laklaag altijd verkleuren of afbladderen onder invloed van UV-straling. Onze kleuring is massief acrylaat, door en door. Kleine beschadigingen zijn niet zichtbaar of kunnen worden bijgeschuurd. Toch kunnen onze LED letters aan alle kanten worden gekleurd in elke tint, verlicht of onverlicht.

De LED's worden niet ingegoten bij onze LED-letters

Bij het ingieten van LED's, kunnen deze worden beschadigd door de chemie van het ingieten, daarbij worden de LED's ook niet meer goed gekoeld, wat resulteerd in een snelle degradatie van de LED's.

De LED's in onze LED-letters worden niet ingegoten! Door de LED's in een lucht-kamer op te sluiten bereiken wij een stabiel klimaat en is de temperatuur-huishouding in de LED letter met enkel 11ºC verschil ten opzichte van de omgevingstemperatuur, zeer laag. De  led verlichting wordtn hierdoor niet heet en zal langer branden.

Onze letters zijn echt IP67!

Door ons gepatenteerde systeem verzegelen wij de verschillende lagen waaruit de letter is opgebouwd. Er kan simpelweg geen water in de letter komen. Ook de kans op condens is zo klein door de kleine vrije ruimte, dat deze verwaarloosbaar is. Hierdoor kunnen de LED letters in de meest extreme en vochtige omstandigheden worden gebruikt.

Alle variaties van verlichting met LED-letters

Omdat we altijd dezelfde constructie-methode gebruiken, zijn we er vrij in welke zijde van de LED letters met  led verlichting uitvoeren. Vele combinaties zijn toepasbaar. Door de hoge mate van automatisering en het gepatenteerde productie proces is de kwaliteit stabiel en kunnen we zeer efficiënt produceren wat voor u een uitmuntende prijs / kwaliteit als gevolg heeft.